Glad ;)

Ni vet den där bloggen, elinagoescrazy, som jag bloggat om? Jag vann iallafall en tävling där. Eller kom på andr plats, men jag fick iallafall en länk till bloggen. Och hon har liksom typ 200 läsare per dag. Så nu är jag lite överlycklig sisådär.
XOXO på er :]

Fin låt :)

Har jag lagt upp den här föut? Jag har iallafall twittrat ganska mycket om den här :)
 
"Jag vill känna på din kropp kropp hela natten"??

Suburgatory.

Som ni nog vet, eftersom jag tjatat om det 24/7, så är det ju Suburgatory nu. Och jag sitter nog och dör lite halvt av lycka. Eller gråter för att jag har tröttnat på det. Det är troligtvis det första alternativet. Någon av mina läsare som ska kolla?

Right now.

Just nu sitter jag och kollar på SEEEVEEEN HEEEAAVEN och är väldigt cool av mig. Inat så somna jag kl 2 typ. Sen väckte den HÄRLIGA gräsklipparen för andra gången kl 8... Så idag blir det en "sittaisoffanochvaraallmäntcool" dag. Ikväll är det ju Suburbgatory. Så jag längtar ganska mycket.
 
Colt intro B)

Film

Sorry att det inte har vart bäst uppdatering idag. Men jag har som sagt skrivt och spelat in en film. Eller jag har inte spelat in hela än. Bara ungefär halva. Och jag måste bara säga att, folk stirar på dig om du har bondin peruk och 10 kg smink i fäjjan
XOXO på er :)

Seeeveeen HEEEAAAAVEEEEEN!

Godmorgon! Just nu sitter jag och lyssnarpå internet radio, undrar vad det är för fel på Tuffy och skriver en film jag ska spela in i veckan :) Nu på morgonenhar jag mest spelat Wordfued (tezzan01 där) och kollat på Desperate housewiwes / 7 Heaven <3  På tal om filmen förresten, någon som har någon idé om vad den ska handla om?? För jag har INGA Idéer...

Min dag idag C:

Sorry att det bara varit Tidsinställda idag, men jag har vart och shoppat lite m.m. Eller först satt jag bara lite vid datorn och var allmänt cool. Haha, sen fick jag den proiga idén att filma en film med bara mig i rollen. Och helt gjord av bara MIG C: Sen kom jag på att jag inte hade ett staiv. Men gissa vem som har det nu!? Jo JAAAAG <3 Sen kanske jag köpte en grej på tekninikmagasinet (hade ett presentkort) och en eyeliner.... Men jajja. Jag betalade ALLT själv *stolt chäy*. Ska ta bild på allt sen, men under tiden får ni en Hest- bild (jag vet at jag missbrukar ordet Hest) från petter land C:
Smutsign lins YAOW
 

Saker ni inte visste om mig ^^

Eftersom  jag inte kom på något bra får det bli en hestig "Saker ni inte visste om mig"

  • Jag är SJUKT JÄTTE rädd för typ skylt dockor, vaxxdockor, ja ni fattar
  • Jag älskar att kolla på "Mythbusters"
  • Jag skulle JÄTTE gärna vela åka till Japan
  • Jag har twitter och jag twittrar följ mig på @TezzanEricsson  (nej jag heter inte Ericsson i efternamn, det är pappa som heter det)

Dagen hest låt

Tycker den är jätte fin. Den är till hans döttrar <3

Film recension


Bakar lite hestar.

Just nu bakar jag lite Äppel paj (Lägger upp bild sen) och är allmänt bra. Tänkte bara säga hejj lite snabbt, you know. Är jag den enda som inte tycker om att kolla på OS??

Parkerings skylt i ögat

Köpte hestiga brilor på Buttericks (stavas det såe?) Vad tycker ni, haha, alla stirrade på mig :P

Igår

Haha, igår satt jag och hade tråkigt. Då kom jag på den fina idén, jag kunde ju kanske bli Beliber igen! Haha, slutade men att jag satt och "nästangrät" till Jessie J... Haha, så pro.
Kommer alltid älska dig Jessica, du hjälpte mig genom stormen, Nu ser jag regnbågen <3
Ofc ska man skriva nånting smörigt på engelska. Haha, mig i ett nöt skal.

Dagens låtis C:

Hörde den här 24/7 i Grekland. Trodde den hette "Naked on the floor". Sen hörde jag den på mix megapol. Slog upp det direkt. Och bara "WTF!? Torn?" Haha, sen förstör det lite att One Direction har sjungit den... Inget One Direction fan direkt....

Kungsan

Halu fina apmänniskor som har gröna öron ^^
 
Idag tvingar pappa med mig till kungsträdgården efter som "jag bara sitter vid datorn hela tiden" Det är sant... Snart ska vi gå men just nu sitter jag och sjunger på den dära "Hot problems" haha, beroende. Och så har jag min build a bear (fast det ä en kanin) i knät oh tycker den är väldigt hestig.
 
 
Haha, bäst :P

Dagens...

Yaay: Niceville (en film jag såg) helt klart, gör en recensiion senare.
*Sadface*: Dör av spänning av att inte få veta om Rob täker göra slut med kristen eller inte.
Lol: Skrattar fortfarande åt den där "Utan snela hestar stannar intenet".
Hest: Får väl bli mig själv eftersom jag har vart väldigt social idag.
Middag: Kyckling :P
Godis: En sån där Choklad pudding på kopp från ICA.
 

Före efter

Nu har jag klippt mig som sagt. Eller rättare sagt för 5 timmar sen... MEN jag har legat och kollat på Hannah Montana. Snart ska jag gå och äta middag, och sen ska jag nog kolla på den där "niceville" och äta choklad-pudding. That's my life you know. Gillamin nya klippning. Men den är kort. BUHU. Jag spara ju till midjan så I'm still going strong. SES! Eller som Caty skriver. XOXO. Haha, så töntigt. Men XOXO på er;)
Haha, beutiful ;)

Klippa sig?

Idag ska jag gå och klippa mitt vackra hår *snyft* Kommerkanske gråta lite när mina fina (kluvna)  toppar faller till golvet... Men vi får se om dom har skvaller blaskor. För då blir jag en snel hest. Man vill ju läsa om att Robsten har gjort slut liksom om nom nom nom nom ^^ Haha, typ men vi ses efter. Hoppas jag inte ser ut som en höna då...
 
 

Vad tycker ni?

Jag vet at det är lite töntigt att bry sig med ändå...
 
 
Vad tycker ni om Fokis nya hår färg? Hiss eller diss? Man har ju bara fått se en liten bild på bloggen. Själv tycker jag hon passar bättre i svart/brunt. Men alla tycker väl olika?
 
Vad tycker ni? Komen tera gärna ;)

Hajj

Förlåt supermycket att jag inte bloggade igår. Men jag kände mig allmänt korvig och så var jag med Alvis. Idag har jag väl gråtit över att Mike och susan gjorde slut på Desperate. Och så har jag väl messat med Alur. Nyss messade pappa och bah "Macdonalds?" Haha, bäst att han skrev det med A också. Nej, men jag säger ju inte direkt till typ 20000 kalorier per tugga, så vi ska typ till Donken sen då.
Shes
 

Vill ha!!!

Kolla den här hoodien har jag velat ha länge, men eftersom att den är ganska dyr (ca 350 kr (34 pund)) så är det så att jag inte har råd. Men tror jag ska spara eller tjata mig till en *bortskämd*. Om inte någon av mina härliga läsare vill betala?? Haha, jag vet det kommer aldrig hända :C
Sååååå snygg <3 Ofc är den från OFFICIELLA JESSIE J HEMSIDAN! Forever heartbeat you know <3

Hahj

Nu är jag hemma som sagt, eller jag jag har varit hemma ett tag. Har KAAAANSKEE suttit och kollat på shane dawson och key of awsome... That's my life. Haha, nej men jag är seriöst beroende av One direction parodin. Haha, den är bara så bäst :P

Dagens låtis C:

Haha, så fucking härlig bara <3

Helu C:

Just nu sitter ja och Petter och pluggar lite Snel hest, samtidigt som vi kom på ett nytt uttryck. Glöd KUUU. Haha, vi är så smarta. Nej men jag ringde typ 118800 och frågade "vad innebär Snel hest" Gissa vad hon svarade? "Jo det är väl en Snäll hest" Em... NEEJ! En snel hest är en snel hest. Och that's it!
Ha en Hest dag C:
 

Snel Hest

Just nu sitter jag och Pettah med ett  varsin par hörlurar par oss, och är väldit sociala... Nyss åt vi frukost. Och snart ska vi ut på "cykel utflykt" . Vi ska typ på byn. Och kanske äta på värds huset. Om någon undrar vad vi gjorde igår var det att vi klämde in tröjor i ryggarna och lekte sköldpaddor... Och så tittade vi på Kalle och chokladfabriken.  
Dagens låt <3

Pettah!

HJust nu är jag ju somsagt hos pettah. Och troligtvis så har vi superkul och sitter och spelar Minecraft (thats our life you know).  Eller så är vi och cyklar runt lite där han har sitt landställe. Eller så filmar vi någon film grejjsimojs. Troligtvis har Petter inte dödat mig under natten. Vilket är väldigt bra isåfall. Och troligtvis kommer jag messa med Alurisen hela dagen.
Provade rita i Photoshop för engångskull. Vad tycker ni? Tycker nästan det blev finare. Men jag är ju så van vid paint. Så vi får se.
 
 

Hos Pettah ;)

 
Just nu sitter jag i pettahs stuga och nördar lite Jenna Marbles. Förut var vi på en JÄTTE fin strand som som hette stora sand tror jag. Där hittade vi masa pistolskott (det har varit en skjut bana) och så hitade vi ett ben. Så vi tror att vi har löst ett mord nu. PRO! Men OFC hade jag inte med mig kameran för att jag är så himla proig (; Sen så badade vi också. Men det var kallare än en isvak (enligt mig, petter tyckte det var varmt) så jag dog lite. Men bara lite.
 
 

Båtis

Just nu sitter vi nog på båten och proppar ioss så mycket godis som kan få plats i munnen, och tittar på massa grejjor jag har på datorn eftersom vi har tråkigt. Jag messar nog med Alva och tycker det väldigt skojj. SEEEES
 

Hemma

Idag har jag u vart hemma hos Alur som sagt. Vi typ cyklade nästan en mil, Planerade för en film vi tänkte göra när jag kommer hem ifrån Petter. Och så sminkade vi bvarandra till fjortsar, haha. Imorgon åker jag som sagt till pettah landställe. Jag kommer vara där till på tisdag förmiddag ungefär. Jag vet inte vad vi ska göra eller så. Men vi kommer nog på nåt. Jag kommer göra ett tidsinställt per dag. Men han har ju intenet där. Så jag kommer kunna blogga därifrån.

Hem till Alur nu :D

Alur kom hem från ölandet igår, så snart ska jag kasta mig iväg på cykeln hem till henne. och så är det bestämt att jag ska till Pettahs landställe imorrn YAAAY! Haha, bra vecka jue. Men det var väl allt HEEEJDÅÅ

Hajj

Förlåt att jag inte bloggat särskiltmycket idag. men jag har seriöst bara läst, skypat med pettah och spelat sims. Inte särskilt roligt  ;/ Nu så slänger jag bara in något litet här på bloggen, sen så blir det väl kolla på Shan Dawson och Jenna Marbles hela kvällen :P Sen är det helg = INGA DESPERATE HOUSEWIWES!! Och då dör jag lite halvt. Men sen är det ny vecka så då är det Desperate Housewiwes. Yaaay.
 

Bild jag paintat

Efgtersom jag höllt på att dö av tråkighet (igen) igår så paintade jag lite, of course.Försökte att den skulle se lite lik ut mig. Men misslyckades. Hoppas ni inte tycker det är det fulaste ni någonsin sett iallafall.
 
 
Vacker <3

Haha ;)

 
Googlade runt lite, och som ni vet. på google hittar man allt
Haha, fett roligt. Googlade lite på "Teletubbies" också kom den här fram :D
Haha, Om det här är en reklam för Pirat partiet, då kommer jag rösta på er när jag är myndig baby <3
#bästa#reklamen#ever
 

Gissa vad som ska börja på tv igen???

Har ni märkt att fler börjar heta Tess i tv-serier?? Som i det där "life with boys" på Nickelodeon. Där heter ju tjejen Tess. Eller här, i suburgatory, Där heter ju tjejen Tessa :D

Vakna

Godmorgon!
Imorse vaknade jag redan vid härliga 7.15. Tack vare en härlig gräsklippare som behövde klippa gräset på gård. Sen har jag bakat Kärleks mums, och nu kikar jag på Deperate Housewiwes.Sen vid typ 12 - 13 så ska jag, mamma och pappa äta på något ställe istan, Fåfängan tror jag? Ja, det finns väl inget mer at skriva om.
 
Hej ;)

Enhörnings Fakta

En enhörning är ett mytologiskt väsen, oftast avbildad som en vacker vit häst med ett spiralvridet horn i pannan. Enhörningen avbildades även ofta med både djupgående religiösa och symboliska attribut, samt var ett föremål för en mångfald legender sedan före medeltiden. Enhörningen omtalas redan av antikens lärde som Aristoteles, Claudius Ælianus och Plinius den äldre. På latin kallas djuret unicornis, på grekiska μονόκερος (monókeros).

Den vanligaste avbilden av en enhörning är en vit häst med ett vridet horn i pannan och frodig man, svans och hovskägg. Horn, hår, och hovar är ofta gyllene. Enhörningen skulle vara stolta men mycket skygga och var fruktade för sin förmåga att slåss mot sina fiender. De kunde även telepatiskt avgöra om någon var ett hot mot honom eller mot dess härskare. I Orienten avbildades enhörningen oftare med getskägg, klövar och som ett mellanting mellan häst och get.

Bakgrunden till myten kan ha varit ett verkligt djur som för resenärer förefallit exotiskt. Den grekiska historikern och läkaren Ktesias nämner på 400-talet f.Kr. att han trodde att enhörningen bodde i Indien och liknade en vildåsna, men var lika stor som en häst, med vit kropp, mörkrött huvud, blåa ögon och ett enda horn. Denna beskrivning härstammade dock troligast från resandes berättelser om vildåsnor och ett slags noshörning som förut existerade i Indien. Andra författare förlägger enhörningen till Afrika, och en antilop kan då kanske ha tjänat som förebild. Den arabiska oryxantilopen (Oryx leucoryx) har sådana spiralvridna horn som enhörningen avbildas med.

Enhörningen har även använts inom heraldiken. Det mest kända exemplet är Storbritanniens statsvapen, som på sinister sida har en sköldhållare i form av en enhörning. Djuret representerar den skotska kungaätten, medan lejonet representerar den engelska. I Skottlands statsvapen finns endast två enhörningar som sköldhållare. Enhörnigen återfinns även i några svenska adelsätters vapen, som Enhörning, Snoilsky, Breitholtz och Dellingshausen.


Källa Wikipedia


Flunsan

Typ när jag gjorde förra inlägget så blev jag helt snurrig och började må illa. Sen när jag gjort kklart det och stängt av datorn mådde jag verkligen JÄTTE dåligt. Jag hade super ont i huvudet och mådde illa. Jag fick typ feber på fem sekunder. Sen så gick jag och vila lite. Och så somnade jag typ 10 minuter. Och vet ni vad? Då mådde jag jätte bra. Haha, Super skumt..? Nu mår jag jätte bra och håller på att fixa super mycket saker...
 

Åska

Här hos mig åskar det ganska rejält. Vet inte om det gör det hemma hos er, men här var det ett muller som lät som ett pistol skott, fast det kanske var det... Jag har iallafall kollar lite på Desperate Housewiwes, och sett Zach hota Susan men en pistol. Spännande Spännade. Och för er som inte vet så gör Desperate Housewiwes i repris varje vardag 10.20 på femman <3 Haha, har typ nördat det hela sommaren, och Disney channel... Nej men jag har inte gjort så mycket nu senaste veckorna, vilket jag tycker är väldigt skönt. Att bara gosa ner sig i soffan och kolla på Phineas och Ferb eller att bara äta nudlar för att det går snabbt att göra. Eller typ att jag har haft huvudvärk hela sommaren. Men vet ni vad? Det är sommar för mig. Sommar är väl att göra halv kassa inlägg, men sen skylla på att det var ju sommar! Eller sitta och nörda Shane Dawson hela sommarn, och inse att man borde ha ett bättre liv. Eller att typ Att sitta i sin säng och kolla på extra materialet på eclipse för femte gången. Men det är just sånt här  man ska göra på sommarn. och det gillar jag :)
 

Läsa

Jag tror jag ska läsa lite nu innan middagen. och till middag ska jag äta kebab så det blir gott. Förut så var det typ en fågel unge (fast den var väldigt stor) på vår gård. Mamma bar ner den till dammen. Vi vet inteom det var en and unge eller inte. För den såg 90% ut som en and unge. Fast den hade spetsig näbb... Eller så var det en fisk mås unge helt enkelt :P Najj, jag vet inte :|
 
Är jag den enda som kommer att tänka på när Jane i Eclipse säger "Decisions decisions" Haha ;D

Hestigaste låten

Har alltid hatat hip hop och så faktist. Men nu på senare tiden har jag börjat gilla det mer. Eller jag gillar hip hop/pop/r&b blandning. Haha, bästa musik smaken iknow. Är jag den enda som tycker Äckligt är bra?
 
 
 
 
 
2 av mina gavorit låtar av svenska artister <3
 
Ni kanske inte visste det här men Moa Lignell är faktist en av mina idoler <3
 
Mina Svenska idoler är:
Amy Diamond (en gån Amy fan alltid fan)
Moa Lignell
Dom flesta Random Hip hop artister (mest Norlie & kkv)
Idol-Molly (mest för att hon gick på min skola och för att jätte många i mitt område känner henne)
Amanda Fondell OFC <3

Pappas jobb

Just nu sitter jag på pappas jobb, och jag kommer troligtvis nörda Shane Dawson hela dagen. Thats my life you know. Nä men först sitter vi på hans kontor här ifarsta sen ska vi typ till stan för att han hade nåt möte.  Sen ska jag redigera en film som jag filmade i grekland. Det är en halvt seriös halvt skum musik video (jag mimar. Gudskelov) jag gjorde till Jessie J - laserlight. Haha, den kommer bli fett flummig ;P
 

Kär?

Haha, kollade på en blogg nyss och såg den här bilden. Höll seriöst på att garva ihjäl :D
 
Haha :p
 
Förlåt förresten att inläggen har vart så fula och tråkiga nu senaste tiden. Antingen så ommer jag inte på något roligt eller så orkar jag inte :) Men ni har ju fått en ny design. Det är ju ett plus :D

Jessie

Som ni vet så verkligen älskar jag Jessie J. Jag älskar hennes röst. Jag älskar hennes personlighet. Jag älskar att hon inte dricker. Jag älskar allt med henne inte bara musiken.
Här gör hon en cover av Rihannas låt "We found love"
 
 
 
Håll med att Rihanna aldrig skulle kunna framföra den hälften så bra? Jag säger det bara. Jessica har en verklig talang. Visste ni att det var hon som skrev Miley Cyrus låt "Party in the USA"?

Finaste diktext grejjen

We moved to Forks
We fell in love with Edward
We faced James
We had our heart torn out when Edward left
Jacob was our sun
We went to Italy
We faced the Volturi
We agreed to marry Edward
We kissed Jacob
We fought Victoria
We married Edward
We went on our honeymoon
We became pregnant
We gave birth to Renesmee
We died
We became a vampire
We faced the Volturi for a second time
We won
Now we life with Edward forever
We are the Twilight generation
We are Bella

Bara Twihards kommer fatta <3

Shopping

Strumpor från american apparel :D (velat ha det i typ 4 månader?) :P
 
Tröja från Weekday där det står "boys r fun" Haha, kärlek vid första ögon kastet <3
 
Och så åt vui luch och lite glass i stan också :)
 

Stanis

Idag ska jag och mamma till stan och köpa lite grejjor. Bla gå på hollister och american apparel. Det blir nog kul. men kommer inte kunne updatera såmycket då ;(

Em?

Allså, nördade lite stardoll. Och så var det en kille som flirtade med mig. och jag bara "jag blir inte i hop med någon jävel jag inte känner" och han bara " det var bara på skojj lilla tjej" också stack han. Sen var det någon tjej som hakade på det där lilla tjej grejjen. Då bara KAAAAANSKEEE kallade jag henne fjortis... Då kallade hon mig emo. Då ljög jag halvt och sa att jag var det irl. Då kallade hon mig BAJA MAJA. Och jag började seröst skratta IRl. Licksom seriöst är hon 5 eller?

Svaro

MatildaOm: Hatar min mobil :P
 
Varför gillar du Jessie J och Avril lavinge så mycket??

Svar: Jooo, För att dom typ inte bara sjunger om "kärlek kramar och sånt". Dom sjunger mer om typ, Ja jag vet inte men älskar deras musik och så den är bara så bra <3 Najj, Men är seriöst trött på alla fucking ballader om typ "kärlek". Har tröttnat. (But i still gonna love you forever Miley <333)
 
 

Hatar min mobil :P

 

Mitt liv :P

Godmorgon/godmiddag. JUst nu sitter jag och kollar på svamp bob (igen) och lyssnar på radio. Annars haer jag mest suttit och läst (och JAAAA jag läste "ljudet av ditt hjärta" för typ 5-6 gången...) Och eftersom jag är lite forever alone dom närmasta veckorna så kommer mina dagar vara exakt så här då.
 

Sämst update

Förlåt förlåt förlåt att det har vart sämst update idag. Men jag har seriöst bara inte haft något att blogga om. Stack upp till centrum och köpte godis. Det är typ det enda jag har gjort idag. Mitt sommarlov har faktist mest bestått av att titta på Desperate housewiwes. Juste. Håller på med en ny design nu. Jag tycker om den såhär långt iallafall. Nej, Men jag är faktist nöjd med den. Fast den kommer inte upp förrän om några dagar.
 

Svämpböb

Just nu sitter jag och tittar lite på svampbob och är allmänt SUPERCOOL. Den här veckan kommer ni nog inte få så rioliga inlägg eftersom mitt liv är helt BLÄ. Men man får väl förska...  Tror jag ska måla naglarna sen... Men vet seriöst inte m jag orkar. Jag m¨år bara helt blä och har ont i huvudet, mår illa till-och-från och känner mig trött. Hm... Nej men jag vet inte...
 

Ny design??

Funderar på ny design..? Lite trött på min seriöst. Den var ju egentligen bara menad för att vara en lite "tillfällig" sak :P Men nästa sommar (allså om ett år) så får jag lägga upp bilder på mig själv OOOOCCCCHHHH jag ska typ köpa en system kameris så då kommer den bli en fino design hoppas jag ;) Och OM jag har tur så kan jag övertyga pappa om att jag kanske kan få lägga ut bilder redan vid nyår men det är typ 30% chans :P Men  Istill going strong you know.  Men en sak som kommer bli weird är ju att för liksom "No pictures och ingen personlig fakta" och BAAAM så kommer det vara massa sånt och så... Haha kommer se roligt ut om man kollar i arkivet. Eller så raderar jag bara bloggen och gör den med samma namn och så. Men jag tror inte det. Oj, Det här blev ganska mycket text men bara lite saker jag tänkte på nu i nuet. Juste sen där nar jag får lägga ut bilder kommer jag även skapa en youtube kanal och börja vlogga där. Har ju redan blondyndy peruk så det är ju ara att börja. Visste ni att min största dröm är att ha en stor you tube kanal?? Så jag tänker "jobba mig upp till toppen" najj, Men man ska väl försöka.
 
Älskar er <3

Eeeeeh?

Så nu har jag kommit hem (eller mer för 4 timmar sen men kbry!?) Och jag var såhär inne på stardollis lite. Och så var det någon random person som hade skrivit en dikt
 

TURN TO YOU

You worked two jobs

To keep a roof above our heads

You chose

A life for me

no never gave up

I admire you

For the strength you've instilled in me

You were so young

You were just my age

when you had me mom

You were so brave

There was nothing gonna stop or get in our way

And I know you will always be there for me

 

So when you're lost and you're tired

When you're broken in two

Let my love take you higher

Cause I

I still turn to you

I still turn to you

I still turn to you

 

It was 94

the year that everything started to change

From before

You had to be a woman

You were forced to change your ways

To change your ways

Then you found the Lord

You gave your life to Him

And you could not ignore

the love he had for you

and I wanted more of your heart

 

So when you're lost and you're tired

When you're broken in two

Let my love take you higher

Cause I

I still turn to you

I still turn to you

I still turn to you

I don't know what I'd if you left me

So please don't go away

Everything that you are is who I am

Who I am today

 

So when you're lost and you're tired

When you're broken in two

Let my love take you higher

Cause I

I still turn to you

I still turn to you

I still turn to you

To you

to you

to you

I Still Turn to you

To you

to you

to you

Cause I

I turn to you

Och man bara "Naaaaw, den handlar säkert om hennes mamma eller någon sådan person". Vet ni vem den handlade om? Fucking JUSTIN BIEBER!? Jag gillar din musik och har varit en beliber. Men ändå jag var ALDRIG så beronde! Eller så kanske jag var det men ändå??? Dikten är nästan bra och sen kommer den här

 

███████▓▓▓▓▒▒▒▓▓███████████████████████ ███▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▓▓▓███▓▓▓▓████████████ ███▓▒░▒▒▒▓▓██▓▒▒▒░░▒▓▓▓▓▓▓▓████████████ ██▓▓▒▓▓█▓█████▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓████████████ ██▓▓▓████▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓███████████ ██▓▓▓████▓▓███▓▒▒▓▓▓▓██▓▓▓▓████████████ ████▓▓▓▓▓▓██▓░░░░▒▒░▒▓█▓▓▓▓▓▓▓█▓███████ ████▓▓▒▓██▓▒▒░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▓███████ █████▓▓▒▓▓░░▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓███████ █████▓▒▒░▒░▒▒▒░░░▒░░░░░░░░░░░░▒▓████▓██ ████▓▒▒░░░░▒▓▒░░░▒▒░░░░░░░░░▒▒▓▓█▓▓▓▓▓█ ████▒░░░░░░▒▒▒░░▒▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▓▓▓▓▓▓██ █████▓▒░░░░░▒▓▓▓▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒▒▓▓▓▓███ ██████▒░░░░░▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▓██████ ██████▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▓██████ ███████▓▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒░░░▒▒▒▒▓▓▓▓████ ████████▓▒░░▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▓▓▓▓█████ █████████▓▒░░▒▓▓▒▒▒▒░▒░░░░░▒▒▓█▓░▒█████ ██████████▓▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░▒██▓░░▒▓▓███ ████████████▓▒░░░░░░░░░░░▒▓██▒░░░▒▒▒▒▓█ ██████████████▓░░░░░░░░░▓██▓░░░░▒▒▒▒░░▒ ████████████████▓▒▒▓▓█████▒░░░░░░░▒▒▒░░ ███████████████████████▓▒░░░░░░░░░▒▒▒░░ ███████████████████▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░▓ █████████████████▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓ █████████████▓▓███▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▓▓ ███████████▓▓▓▓▓██▓▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░▓▓▓▓ ███████▓▓█▓▓▓▓▓███▓▒░▒░▒░▒▒░░░░░░▒▓▓▓▓▓ ██████▓▓▓▓▓▓█▓▓▓████▓░░░░░░░░░▒▒▓▓█▓▓▓▓ ████▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓██████▓▓▒▒▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▓▓█▓██▓▓▓▓▓▓▓▓███████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ █▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓█▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓██▓█▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓███▓███▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███████▓▒░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███████▓▒▒▓█▓▓▓▓▓██▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███████▒▒▒███████▓▒░░░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓█████▓▒▒▓█████▓▒░░▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓███▓▒▒▒▒▓██▒░▒░░░▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓██▓▒▒▒▒▒▒░░▒▒░▒▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███▓▓▓▒▒░░░░▒▒▒▓▓▒░░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███▓▓▓▒░░░▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓█▓▓▓▓▒▒▒░▒▒▒▒▒░░▒▓▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░░▒▓▓░▒▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██ 

WTF!?

 

UPDATE: Okej jag fattar han skrev den till sin mamma BLAH BLAH BLAH men VEM liksom har den i sin "presentation gejjsimojjs"???


Kolmården

Just nu har jag på kolmårdis och har förhoppningsvis kul. Troligtvis regnar det men jag rider på kameler ändå. Efter kolmården åker jag hem och då har jag en 2 timmar bilresa framför mig (YEEEY)
 

Frukost

Just nu sitter jag i resturangen på hotellet ocg äter frukost. Och TYVÄÄÄÄÄÄRR brukar jag inte ta med kameran när jag äter frukost men ändå. Och vet ni vad dom hade för frukost????? FUCKING PANNKAKOR <33333 Haha, dränkte dom i grädde, blåbär och socker MUMS. Snart ska jag börja med nåt tidsinställt som kommr upp under dagen. SEEEEES <333

Hotellet

Just nu sitter jag
på hotellet och dricker lite cola. Vi ska typ snart äta middag (om en timme) och så har vi badat i poolen lite och så... Förut när vi åkte regnade det så mycket så att man nästan inte såg ut genom framrutan. Sen var vi på rusta (yeeeey...) och lager 157. Och så köpte jag 2 st tröjjisar (lägger upp bild senare) på lager 157. Och Simpsons plåster (YEEEEEEEY) och solbrillor på rusta (har gjort sönder 3 par den här sommarn... Och i morgon sticker vi till kolmårdis som sagt (YEEEY) där ska vi rida lite kameler och klappa lite åsna (Och, ja. Jag tänker stämma kolmården om man inte får klappa åsnor) Annars så har jag mest messat med Bästa Alur och Ello <333
 

Max

Just nu sitter vi på max. Vi tänkte äta nåt annat mem vi blev lite lost in norrköping you know. Seees

dygning

Just nu sitter jag och Alur och messar. Vi ska typ sms dygna tillsamanw. Haha, pappa kommer kanske bli lite sur inorrn. Men you only live ones you know

Giraff

 
En typ blus/skjorta grejj som är ganska genomskinlig (#kär #i #den)
 
En stickad/virkad tröja (sjukt snygg) Den är bara lite trång i halsen och armarna :(
 
Min peruk (fin bild) Det var jätte svårt att ta bild på den :P
 
 

intedöd :D

Heeeej, just nu bloggar jag från mobile för att jag är för lat för att gå till rummet och hämta datorn. Vaknade åtta imorsevoch kunde inte somna om. Idag har jag och mamma vart i skärholmen och köpt lite kläder. Och snart ska jag och pappa till xxl och köpa lite scout grejjor till lägret, you know. Och imotgon åker jag till til kolmården, YAAAAAAAAAAAY.


Yaaaya

Eftersom jag inte var hemma på midsommar så hade jag och mina föräldrar (som ni veeeet har jag inga syskon) typ midsommar lunch idag. Eller kan man kalla lite hårdkokt potatis, Grädd fil, Köttbukllar och sill för midsommar lunch??

Tråååk

Just nu har jag sjukt tråk. Så jag sitter och håller på med massor av skit :P TYYYYYP sitter och nördar lite draw something... Förresten åker till Norrköping på torsdag (Yaaay) och hotellet har WIFI så jag kan uppdatera :) Juste, Om ni vill köra draw something mot mig så heter jag "tuffy01" 
 

Hej lena alur

LenaOm: En skumsak med alur....
 
ehm, men asså rebecka black hon gav sig in i leken då får hon leken tåla ju det har hon själv sagt...

HEJ "Lena" Varför har du samma IP adress som Alur? Hej Alur, Ja jag vet det var ett exempel :)

Bra/dåligt

  • Enhörningar (finns det något bättre?)
  • Twilight.
  • Snela hestar :D
  • GODIS :P
  •  Hunger Games
  • How i met your moher (HMYM)
  • Blondin Peruker :)
  • Gossip Girl (GG)
  • Kanal 6.
 
  • Att jag är känslig mot Socker/koffein så jag blir ganska uppsruvad när jag äter godis...
  • Att det är massa myggor i dalarna (Vi ska dit på scout läger)
  • Att jag inte får lägga ut bilder på mig själv :(
  • Mobbing.
  • Min gamla lärare
  • Att jag måste åka till fucking GALLERIAN för att gå på Hollister?
  • JAG LÄNGTAR TILL BARNEYS BRÖLLOP I HOW I MET <333333

En skum sak med alur....

Okej så här kan ett av våra hat samtal se ut (vi har haft några)
 
Alva: Gud jag hatar Rebecka Black.
Jag: Jag tycker inte ma ska hata Rebecka Black. Hon gör ju bara det dhon tror på.'
Och då ska Alva säga.
Alva: Ja men Tess, Du hatar väl Barnmisshandel?
Jag: Em, Ja, Gör intedu det?
Alva: Jo, Men jag tycker ju inte det är fel att hata.

Och jag måste bara säga att man blir såhär "Seröst, Hur fasen kom barnmisshandel in i bilden" när hon  tar upp det där -.-''
 

Haha bästa

Haha, Det här måste vara den BÄSTA låten ever! Alur tipsade mig om den. Det finns en kids react till den också men den får ni hitta själv.
Jag älskar att dom gör den här i phineas och ferb <333

Snart...

Den här/nästa vecka så ska jag till kolmården. Jag vet inte riktigt när men troligtvis på torsdag tror jag. Just nu sitter jag och kollar på bolibompa (seriöst) för att ine Gossip girl gick på tv (VARFÖR!?) Och idag på Willys såg jag en från scouternas (alfreds för dom som vet) syrra (hon går också i scouterna) och hon hade seriöst sin scout skjorta och sölja på sig? Naaajs....
 
 
Och ja jag vet. Hela bilden syns inte :P
Jag har förresten haft väldigt många besöker under dem senaste dagarna? (yeeey)

Fint Inläggo :D

Just nu gör jag.. intre ett skit faktist. Jag har inte tråkigft men jag har ändå inte särskilt kul (yaaay) Så medans jag håller på med ett bättre inlägg så får ni det här fina som jag fixade på på typ en minut YAAAAAY!
 

Lol truar

 
 
 
 
 
 
 

Cool as fuck :9

Haha, Vardför bloggade jag inte i går kväl hmmm? Jo jag satt och kollade lite på extra-material till twilight. Och jag måste bara säga att man känner sig väldigt cool när man sitter i sin säng och kollar på extramaterial till twilight omgiven av massa twilight-dvd-fodral.... Hehehehehehehehe... Idag har jag förresten (äntligen) köpt en blodinperuk. Och den är verkligen platina blond också? YAAY! Jag ska försöka få upp en lite bildis sen :)
 
 

Fin låt :)

Jag måste verkligen tipsa om dennna låt. Jag har lyssnat på artisten länge och ja, Jag ÄLSKAR honom <3 Jag tycker hans låtar (okej han har bara gjort 3...) är väldigt bra för att det handlar om att fråga om något och aldrig få....
Det här är hans andra låt efter hans debut med succèn "Duck song"

Springa

Snart (jag vet inte när) ska jag och Alur ut och springa lite. Haha, Jag är typ världens minst atletiska människa. Men det blir nog kul ändå :)
 
Haha, Fin

Stardoll

Eftersom jag är så töntig har jag börjat spela stardoll igen :D Nä, men det är faktist riktigt kul. Just nu sitter jag och tittar på Hannah Montana. Och är glad för att det går på tv :D Dom borde visa det oftare... I LOVE YOU HANNAH!
 

Godisarnas godis

Som jag sa i förra inlägget så gick jag ju in på konsum och köpte Angry Bird godis. Och jag måste bara säga att det var supergott. Eller kanske inte supergot men väldigt gott iallafall. Förutom typ äggen dom smakar vuxengodis BLÄ... 
Snart ska jag och Alur på bio eller snart och snart filmen förjar typ kl 18? Vi ska iallafal se LOl. Vi tänkte först se HUnger Games (igen) men den gick typ 20.30? Sen tänkte vi se Snowwhite and the huntsman... Men sen kom vi fram till att kristen stewert (love you kristen) bara har ett ansikt uttryck (uttråkad) så vi ska se den där LOL med Miley Cyrus you know (LOVE you miley) SEn ska jag nog äta middag.... Jag vet inte...
 
 

Läskig snubbe...

För typ 3 minuter sen var jag i centrum och åt på hamburge slabsyltan grejjen. Och när jag sitter på en bänk så kommer det en kille och sätter sig NÄSTAN brevid mig. Och så sitter han och stirrar SKIT mycket. Det värsta är nästan också att han inte tittar lite så där diskret och så. Nä han sitter verkligen och super stirrar. Scary typ... Nej men jag blev skit rädd så jag slängde det som var kvar av hamburgaren typ (jag var ändå mätt) och gick till en annan butik. Sen gick jag till konsum och köpte angry birds godis och sen typ sprang jag till cykeln och cykla hemåt...
 

Min frukost :)

Russin-Oboy-Axa müsli-Yogurt-Apelsin. Gott :D

Hamburgare

OMG! jag är typ supersugen på hamburgare... För att i grekland får man typ bara bröd och en burgare i mellan, och om man har tur 1 lite skiva tomat :p MUMS!! Nä men imorgon ska jag typ sticka ner till centrum och äta hamburgare på hamburger-stället!! :D
 
Paint you know :p

Sak jag märkt...

Mina inlägg var 10 gånger finare i grekland och 10 gånger fler också? Nä jag får kanske stå ut med (observera kanske) min sego dator och göra fina och bra inlägg :D
 
Fin bild gjord i paint på typ 4 sekunder :P

NI ÄR BÄST :D

Jag vet att jag inte har uppdaterat särskilt bra dom här dagarna men ni har a'ändå läst min blog NI ÄR BÄST !!! (hittar inte den där hjärta böj grejjen :P) Idag ha jag mest haft tråkigt (mindag you know) se stack jag och Alur till starnden och hängde. Sen fick Alvis typ ont i huvudet så vi gick hem. Sen så har jag tjockat i mig Äppel paj som jag gjorde igår... Just nu försöker jag hitta en minneskort läsare till kameran :P Och för er som inte vet så råka jag bryta av den där grejen som man ska stoppa en sladd i (Bra jag vet). Nu hittade jag en minneskortläsare YAAAY!
 
Och bara så ni vet inga bilder på bloggen (tagna med kameran alltså) är redigerade så dom blir bra med kameran helt enkelt om dom är bra
 
 

Bästa samtalet mellan mig och Pettah

Jag(kollar i en apotek hjärtat katalog): OMG! Man kan köpa en iphone på apoteket!
Pettah: EEEEEH...? Jaha....
Jag: Oj, nä det var en App...
Pettah: EEEEH? WTF (skrattar)

Hejjsan

Godmorgon (sitter i pyjams forfarande...) Eller godmiddag eller vad man ska säga :P Idag har jag typ bara suttit vid teven :P Snart ska jag nog sticka till centrum och lämna tillbaka "I rymden finns inga känslor". SEn ska jag nog kaaaanske spela sims eller göra något annat, typ läsa tror jag...
 
Just nu läser jag "Hundra åringen som gick ut genom fönstret och försvan" Jättebra bok och typ "Det händer nu"
 
Om ni undrar har jag inte photoshop på den här datorn bara på en bärbar som pappa behövde till jobbet och en annan som är typ SUPER seg :P
 

Bra filmis


HEEJ!

Idag har jag varit med Alur (BÄSTA) hela dagen. Vi har gjort hennes design (Kolla hennes blogg om ni vill se den), sätt på "I rymden finns inga känslor" (SJUUUUKT bra film) och bråkat om att hon inte tycker att jag är ghetto (Men jag är SJUKT ghetto :P) Sen har jag ätit Jelly beans och läst KP (I know i'm sooo cool :P) Sa jag förresten att vi typ bara pratat engelska med varandra hela dagen? Det har vi iallafal gjort :D
 
 
Halv fin bild ifrån grekland :P

Alur

Snart kommer Alur hit och då blir jag glad :D Nääääe, Men vi ska (typ) hålla på med en ny design till hennes blogg :D Och så kommer vi kanske vara i parken och göra massa annat. JAG VET INTE!
 
Äcklig blåbärssaft från skinsin (skansen) när jag och bästa Ello var där ♥

Heej

Just nu sitter jag och hoppas att Alur ska svara i telefon..... Hoppas det, har ringt typ 3 gånger
Hittar inte var man lägger ut bilder på mobilen :(

Gossip

Just nu sitter jag och kollar på gosip girl och förut var jag med Alur (YAAAY)

Suburgatory

Jag vet att jag har bloggat om det förut men jag MÅSTE bara tipsa om en serie som (inte går just nu :() på femman. Den är sjukt bra!!!! Ni måste koklla på den. Förlåt också om dom här inläggen är lite korta men jag stressade med att göra dem :)

Idiot fluga

Hejjsan, Just nu sitter jag på hotellet. Och det är typ en idiot fluga som typ sitter på mig hela tiden och bara flyger runt ;( Hatar den flugan allså :(
 

Sweden

Idag åker jag hem till sverige som ni vet. Det är väl lite blandade känslor... Det ska bli kul att träffa typ Alur och så men ändå.... Jag ställer in några tidsinställda i promise!
 

Se


RSS 2.0