Tävling

Foki har en tävling som lottar ut en Canon Eos en kamera jag skulle göra det mesta för att få, Och man skulle lägga ut bilder från sitt största äventyr, Nu har jag ju inte vart på något stort äventyr men det här är ifrån Grekland 2011.


Observera att jag inte fotade ALLS på den tiden. Men det är ju såklart jag som tagit dom (;

Apisar

Nu sitter jag här hos en av mina bästa vänner.  Vi går på scouterna alla tre så vi går till scouterna tillsammans. Idag åkte vi lite skridskor i skolan hehe, Jag höllt på att dö.  ajja, Sees ;)

Nu ska jag kolla på....

Mammor och minimodeler och äta lite mentos :D


Woohoo!

Snart ska jag beställa min snow skate :D


Bästa låten juuue!


Vd jag vill ha nu ;P

Just nu vill jag VERKLIGEN ha en snowskate, Som ni säkert inte vet (Om ni inte är värsta stalkers som följer efter mig D;) så försöker jag lära mig åka skate board och det är ju typ samma sak. Sjukt bra va skateboard på vintern. Också är det halva priset och så från 800 :- till 400 :- SJUKT BRA VA??

Ni skulle ha fått en bra bild men photoshop vägrar lyda mig just nu ;'( ¨Så ni får min fula bild istyället :D



Allså på riktigt är den strkt lila (;

HEEEEJ!!

Shoo, Apisar ;) Mås? Själv är jag på topp! Brukar vara fett deprimerad på Måndagar (och torsdagar). Men inte idag? Hmm... Vi får se hur det blir på torsdag och hoppas att det blir långvarigt (;

Hehehehehehe....

Tänkte sluta blogga förgott av vissa anledningar men ändå kan jag bara hålla mig borta en knapp vecka? Jojo, Idag ska vi ha gäster och ja det kommer väl mer updatering?

RSS 2.0