Ny design

Som ni ser har jag en ny design so... WALLAH!



Lite liten bild men ajja

Lilla bloggen

Har ni tittat på Lilla bloggen? Det är iallafall en killa, William Spetz, Som gör prat/humor videos som är SJUKT kul.


'

NIcki Minaj

Vill bara tipsa er att lyssna på Nicki Minaj eller Jessie J. Dom 2 är bara FÖR grymma. Finns det änns (stavning?) någon bättre än dom. Svar:NEJ! Skulle fått gå på hennes konsert nu 8 juni men tyvärr kunde jag inte av vissa orsaker. Haha, Tog typ självmord när jag insåg det men jaja... 

Jessie J's nya "Laserlight" Bästa någonsin <3


Skolans dag och allmänt engelskt...

Hej, Idag har jag/min skola typ hafft "Öppet hus". Dom sjöng lite på scen, Det kom någon bmx världsmästare och vi hade allmänt skoj. Sen i typ slutet hade vi engelska pjäser. Jag spelade berättare så jag gjorde typ inget. Lite synd eftersom jag typ ÄLSKAR att spela teater men men... Snart ska jag och pappa åka till donken och äta middag YAY!





Fint gjort i paint och allt. Helt amazing eller vadå?

Hehehehehehehehehe

Just nu bloggar jag för typ INGEN. Så jag kan skriva vad jag vill.... Men det gör jag inte... Iallafall det var väl inget mer förutom typ "Läs Twilight och må bra"

                                                

Idrotts dag!

Först så, Förlåt för att jag inte bloggat tidigare men kom tyvärr precis hem.  Idag har vi som sagt varit men dom mindre barnen på deras sportdag. Det var faktiskt riktigt roligt. Sen satt jag där litte och spelade quadrapop och bara "OMG! i'm so exited about this!" Haha, jo men annars ska jag väl bara hålla på med designen nu och så så ja... HEJDÅ!




Haha sämsta bilden på quadrapop, Jag vet


Brännsår i armhålan :P

Hehe, Imorgon ska vi följa med några 1/2:or på deras idrottsdag så jag gjorde pannkakor till matsäck. Och såklart måste det stänka upp massa JÄTTE hett smör i armhålan, Haha, Jag har typ brännsår där DET SVIDER SOM F*N!! Iallafall så skulle jag ta bilder på pannkakorna men då tar kamera batteriet slut och så hittar man inte laddaren -.-''
Ni får en gammal bild under tiden



Kreta - 11-06-?


Shoo again

Några har frågat varför jag slutade blogga.
Och svaret där är helt enkelt att det tog tid OCH jag trodde att det blev tråkigt men typ INGA bilder på mig. Men efter typ 3-4 månader sitter jag här och inser att det var ganska bra. Så nu ska jag bara "starta om mitt sinne och rena mina chackra", Haha, njaaaeee men jag ska försöka börja blogga igen men jag ska nog börja med en ny design.




Under tiden får ni en bild jag ghorde när jag hade SKITRÅK. :D


RSS 2.0