Funderar på att...

Funderar på att skaffa mig en Jessie J blogg, vet inte om jag orkar, men tror jag ska jobba lite med en header, och leka lite med det som man brukar säga.
 

Bieba

 
Igår hade jag en ännu roligare kväll. Satt och kolla på "Skavlan möter Justin Bieber" skrattade mycket. Den vaer ganska rolig. Annars har jag bara varit på willys idag. och snart ska jag m,ed bästa ello och en en film som går på en Biograf. LOL ni vet? Både ville se den (vet att jag sett den förut men den var JÄTTE bra) Ses sen då :)
 
 

Ladies night

Sorry att jag inte bloggar förrän nu. Men igår hade jag en liten Ladies Night(=Äta ostbågar läsa katrina von bredow till 3 själv) Så jag vaknade typ vid 10 :P Nej men annars har jag vart och köpt lite grejor till en fest jag ska ha på fredag, och en kalender. Och så har jag såklart fixat mig ett litet kontor i vårt skräprum, jag känner mig VÄLDIGT kreativ idag. Just nu dricker jag saft och väntar på mina stuvade makaroner som pappa håller på och göra. Var btw på CityGross idag. DOM SUGER! Nej men dom hade inte vanlig "Yoggi Jordgubb" och inte vanliga Nudlar för den delen heller. Och så köpte jag godis där också, dom hade skit dåligt godes ;/
 
 

Internetjävelnkrashade

Jag är verkligen ledsen för att jag inte har bloggat. Men nu råkar det vara så att mitt internet har legat nere i 3(?) dagar nu. Jag har VERKLIGEN saknat er, och jag är jätte glad att ni har fortsatt läsa ändå :) Nu orkar jag inte sitta och photoshoppa i en halv timme. Så nu får ingen bild, utan en låt ;)
 
Maskinen <3

Bästa boken ever <3

MIn idol, Jessie J ska ju skriva/har skrivit en bok. Men den kommer inte ut förrän mars 2013, men jag är sjukt taggad på att köpa den. Längtar verkligen <3 Jag tror tyvärr inte att den kommer ut på svenska. Men man dör väl inte av att läsa en bok på engelska. Nu ska jag titta på "Ensam mamma söker" tror det är nya avsnitt :)

Rolig sak

Som ni vet har jag ju typ ÄLSKAT Justin Bieber? Men jag slutade gilla honom vid typ Boyfriend. Det roliga är att jag kan typ början på den. Och jag VILL faktist lära mig mer, Nej jag vill inte bli stor beliber igen, men jag tycker bara det är lite roligt. Jag kan liksom ganska mycket av "Dansa pausa" så ja :)
 
 

Allmänt Before i die


Hest

Sorry om det blev lite hel skumma inlägg igår, jag var som sagt SUPER trött och tänkte inte riktigt innan jag skrev. Men men, just nu kollar jag på det där nya programmet på Nickelodeon. Mia and me typ? Det är väl inte direkt bra. Men den innehåller 90% enhörningar. Idag skulle jag gått til frissan egentligen, men hennes son blev sjuk ;( Så jag ska dit någon annan dag. Skulle färgat 2 slingor eller gjort dip dye, kan inte riktigt bestämma mig. Just nu ska jag spela lite Moviestarplanet eftersom jag blev SJUKT sugen och är allmänt cool.

HEMMA MED HOMER ;)

NU är jag som sagt hemma, det här kommer bara bli ett litet kort HEJ just nu. Nu har jag iallafall kommit hem. Och ute spöregnar det, så det är ju mys mys. Har iallafall träffat både gamla och nya hestar på lägret och haft kul. Såklart har min staistik skjunkit när jag var borta, även fast jag tyckte att jag gjorde ganska bra inlägg :P
 
XOXO PÅ ER :))))))

Idag kommer jag hem :)

Idag kommer jag hem såklart, men förvänta er ingen "Livebloggning". Jag kommer troligtvis vara trött som ett as, och så vill jag nog mest se på tv och mobila lite, eftersom man inte hade något elektriskt förutom kameran på lägret. Okej en ficklampa men :P Nu råkar det vara så att jag inte kommer på en passande bild till det här inlägget, så ni får en random bild jag tog för ett tag sen :)
 
 

Dagens hest låt

 
Som sagt min favorit hip hop, Svensk skit <3 Haha, nej men här hiphoppar vi om kärlek <3
 
Sorry förresten att det har varit lite mycket "teenage posts" och "skumma låtar som ingen förutom jag gillar" nu de senaste dagarna, men jag behövde slänga ihop något snabbt ;)

Dags för mina tankar :)

  • Att läsa "Om jag kunde drömma" där i början när hon träffar Edward, Och bara tänka "Oh girl, he's gonna get you SOO preagnent"
  • Att gå ut på gården i min blondin peruk och 10 kilo smink, och känna att alla stirrar på dig.
  • Att få ett SMS från en kompis man saknar.
  • Att tänka på allt roligt man kan göra i morgon. Alla möjligheter.
  • Att träffa sina scoutkompisar etr lovet och sitta och prata i flera timmar på bussen.
  • Att äta en riktigt fin hemmagjord middag med hela familjen.
  • Att le.

  • Folk som hatar folk de aldrig träffat t.ex folk som hatar Justin Bieber eller Rebecca Black. Vad har dom gjort dig?
  • Folk som alltid ska dissa det man gillar.
  • Tjejer som tror att killarna älskar en bara för att han kollade åt deras håll.
  • Folk som är seriöst RÄDDA för att få skäll. Jag tror och tycker att det är bra för en ibland.
  • Idiot killar som tror att dom är bäst på allt.

Dagens sanning

 

Dagens låt ;)

Alla har en pinsam hemlighet, min är att jag faktist lyssnar på Taylor Swift... Och nej jag är inte 8 år.. Var sjjukt nära på att köpa hennes parfym på kicks. Men stod emot ;) är inte ett så stort "Fan" direkt. Men hon sjunger väl bra :)

Saker ni inte visste om mig ^^

Eftersom jag har 0 idéer om vad man kan skriva om, så gör jag en vanlig "Saker ni inte visste om mig"
 
  • Jag är typ SJUKT lillgammal ibland, eller ganska ofta.
  • Jag är sjukt taggad på at åka på kollo nästa sommar.
  • Jag blir JÄTTE lätt åksjuk och kan må illa av att åka 300 m i bil.
  • Jag har läst "Ljudet av ditt hjärta 6 gånger...
  • Jag visste faktist inte vad "Snel Hest var förrän typ 6 månader sen ;)

Dagens Sanning ;O


Dagens sanning

fre

Best of Disney Channel

Sen gick det någon serie som handlade om rymden/alien typ 04, men jag kommer inte ihåg vad den heter ;(

Rebecca Black

Idag tänker jag faktist ta upp en allvarlig sak. Varför man hatar Rebecca Black. Som ni säkert vet tycker jag hon är cool. Jag tycker hon är stark som tror på sig själv och lägger ut Friday. Visst det ÄR inte direkt världens bästa låt. Men det är nästan så att hon är bättre än alla knarkande superstjärnor som alla älskar där ute t.ex Rihanna. Jag förstår inte varför ni hatar henne. För man KAN  inte hata en person som kanske har gjort en sådär lite halvdålig låt och som ni aldrig träffat. Om jag själv skulle möta Rebecca så skulle jag springa fram till henne och säga att hon är bäst. Och jätte bra inspiration till yngre tjejer. Men jag har en teori varför folk hatar henne. Hon har självförtroende. Hon trodde på sig själv och la ut en låt på youtube. Hon blev hatad. Men stoppade det henne? NEJ! Hon trodde på sig själv och fortsatte. Men hon fortsatte. För vårt moderna samhälle söker efter folk att trycka ner och förnedra. Ni kan redan se alla skvaller blaskor som bara smutskastar alla offentliga personer. Och vet ni vad? Tänk såhär. Om ni la ut en musikvideo på youtube, eller något HELT annat, men sen blev uppmärksammad för den. Skulle ni vela bli hatad då? Jag trodde väl inte det nej. Men jag vill att någon som inte heter Alva och är min kompis kan svara på frågan "Varför hatar ni Rebecca Black"?
Det här är MIN åsikt. Jag förstår om ni har en annan men jag står för min.

Dagens sanning


Kläderna jag köpte ;)

Här kommer äntligen bilderna på kläderna jag köpte, Enjoy it ;)
Cubus 100 :- <3
Baksid
Baksida
I siffrona på baksidan
 
Framsidan
 
VÄRLDENS VACKRASTE TRÖJA <333 Stadsmissionen 20 :-
Jätte snygg blå jacka Stadsmissionen 40 :-
 
Sorry att bilderna är så suddiga, vet inte vad som hände :P
 

BÄSTA FILMEN EVER!

Här kommer ÄNTLIGEN recensionen av "Madagaskar 3". Hur som helst var den helt ÅSUM! Jag såg den då i 3D. Och jag tipsar verkligen att se så. För då får man verkligen ut 100% av filmen. Det var allt från JÄTTE härliga färgshower. Till stunder då man skrattar så man dör. Men även stunder som kan anses nästan lite läskiga. Men enligt mig mer spännande. Det är svårt att förklara men den var väldigt bra gjord. och helt enkelt fin. Jag anser verkligen att det här är "Årets familje-film". Och att den som missar den. Den missar nånting bra.

Pepp

Jag är som sagt ledsen att jag inte har bloggat och jada jada jada, ni har redan hört deen historien 1000 gånger. Men jag har som sagt inte haft tid PGA scoutlägret. Men det ironiska är väl att det blir MASSA peppiga och JÄTTE fina inlägg under tiden jag är borta... Nej, men tänkte bara flika in lite nu en sista gång innan scouterna då. Är som sagt orta i 5 dagar. Nu ska jag typ se hart of dixie, ses :)

Os

Sorry att jaginte bloggat, men idag ska jag packa lite extra småskit, och jag har faktist kollat på OS avslutningen. Varför kollar hon 2 dagar efter då? Joo, jag fick liksom reda på att Jessie J  uppträdde, så jag behövde kolla... Nej, men jag kollade i typ 1 och en halv timme bara för att få se henne <3 Ska sälja mitt DS btw. Och min One piece. Det är liksom mina ägo delar sm är GANSKA värdefulla, men som jag ALDRIG använder. Mycket är det för att jag behöver pengar också :) Mm, det var väl det,...

Sad

Jag ÄR verkklgen ledsen över att jag inte har bloggat så mycket idag, men jag har verkligen haft fullt upp med att ställa in tidsinställda tills lägret, som sagt. Förbered er på att det  blir lite mindre inlägg efter dom första dagarna... Såg förresten en bil som hette "CRY" idag, det passar väl lite? Förlåt också för att det inte har varit några bilder i mina nu inlägg, men jag har lagt all min photoshop energi på att göra bilder till de tidsinställda ;)

Idag blev det Pannkakor

Idag ville jag vara lite kreativ, så jag gjorde Pannkakor till frukost. Sorry att jag inte bloggat förrän nu förresten, men jag håller på med massa inlägg tills när jag är borta, det kanske blir lite fler de första dagarna, men det överlever ni väl?Nej men ska fixa kanske 8 inlägg til :) Varav jag redan gjort 8 stycker då :) Jag borde gå till Bibbla, MEEEEEN jag jag är för lat :P Just nu ser jag iallafall på Svampbob och ÄR allmänt cool ;)
 

MADGASKAR! ;O

Det var inte Öroninflammation. Som tur var. Men det kan vara början på en. Annars kollade dom mina POLYPER. Så jag ska kanske få astma medicin för att "vidga" mina bihålor :P Om typ 5 minuter drar det iväg till Heron City, då vi ska kolla på Madgaskar 3. Of course ska jag gå med Pappo. Så det blir nog ännu kuligare. Nej men varit lite tänd på att se den länge nu, så varför inte idag tänkte jag?? Annars har jag typ tagit fram lite till lägret, och fixat lite tidsinställda tills jag är borta ;)
Jag erkänner, jag är kär i Giraffen. Och Pingvinerna OFC <3333

Liljeholmen IGEN!!

Idag ska jag till Lilje holmen igen som sagt. och jag ska inte gå och shoppa om ni tror det. Nej, jag ska nämligen gå på läkarmottagningen där. Jag tror nämligen att jag har en Öron infalmation (stavning!?) Nej, men det är lite svullet och gör ganska ont...  Så förhoppningsvis får jag inte pencelin,eftersom det är lite krångligt att ta på ett scoutläger. Nej men bara att hoppas på det bästa.

Glass <3


Nu blir det...

Battle of the idiots! Som ni säkert vet så älskar jag ju Family Guy och Simpsons. Så 5 timmars marathon tackar man ju inte direkt nej till ;) Nej, men vi får se vem som vann. Jag tror och hoppas på Faily guy. Men det är ju bara att hålla tummarna.
 
 
 

Dagens låt :)

Min första Nicki Minaj låt ;) Nej, men kommer ihåg någon i skolan som bara "Om du gillar Jessie J Tess, då ska du lyssna på Nicki Minaj" jag bara "Okej visst"  och gjorde. Sen lyssna jag på den här 24/7 i en vecka typ. Nu kan jag ju säga att jag inte tycker särskilt mycket om den längre...

Sant!


Liljeholmen :)

Idag tänkte jag göra något för engångs skull. Så snart bär det av till Liljeholmen. Men först ska jag klä på mig och se klart på Seven Heaven. Jag har INGEN aning vad jag ska köpa. Men troligtvis blir det någon Hoodie grej eller shorts. Eller någon skum grej på Hobbex :P ja, det var väl det :)

Min musik :)

Lägger ju upp lite Random musik som jag inte lyssnar så där jätte mycket på egentligen här på bloggen. Men jag tänkte "Varför inte länka min Grooveshark lista till bloggen, så får dom se hur bra musiksmak jag har?" Sagt och gjort. Plus att jag ladda ner några nya penslar på vägen ;)

Såå sant <3


Alva :)

Ni läser väl min hest-kompis Alvas blogg? Den är i allafall USÅM <33 Visst hon kanske inte uppdaterar HEEELAA tiden. Men när hon gör det (typ 1 gång per dag) så är det roligt och bah helt bäst :)
Jag kanske har gjort designen... Nej men hon gjorde det mesta själv på bloggen. och i photoshop också ;)
 

QR

Hejjsan :)
 
Förut var jag och pappos på burgerking och blev feta. Sen så kollade jag lite i butiker och så. Och nu sitter jag och kollar på I justine och leker med en sån där QR-scanner på min mobil :P Sen funderar jag lte på att börja med "Dagens inspration" typ. Men troligtvis inte. Varför?? Jo första anledningen är att min inspo typ är "teenager posts" och andra är väl att ALLA har det :P

Happy Endings

Har jag lagt upp den här förut?? Jag tycker iallafall den är helt usåm C:

Fälm

Idag har jag gjort mina morgon-sysslor. Och snart ska jag nog ut och avsluta filmen (haha, det har jag sagt varje dag typ...) Nej, men snart ska jag gå och ta p¨å mig mina Steve kläder, eller så ska jag avsluta Elisa... Ja, vi får se.

Haha bästa


Usåma mei

 
Jag har ganska jätte tråk just nu. Så min fina hjärna och jag beslöt oss för att spela sims. Jag håller nämligen på med ett JÄTTE fint hus, så ja :)
 

Par i kungar

Just nu sitter jag och kollar på Par i kungar och det är mycket intressant. Till frukost åt jag nudlar. Men det var nog mer en brunch... Mitt draw something är lite fuck'd'up men man får hoppas det löser sig. Ute regnar det ganska JÄTTE rejält. Det upptäckte jag nyss.
XOXO på er :)

Hannah Montana Igen

 
Jag vet att alla låtar har varit lite "Disney Channel". Men alla dom här är tidsintställda i från i lördags. Och Just nu lördag, har jag en liten Hannah Montana, Disney Channel flashback. Så varför inte proppa bloggen med Disney Channel trams tänkte jag. nej, men den här låten är den finaste som finns typ <3

Alva

FÖRLÅT! Att det har vart så dålig uppdatering nu ett tag. Men jag har bara känt mig allmänt bajs. Eller så har jag helt enkelt vart med någon super hest.Och förlåt för att det har vart lite lite bilder. Men jag har inte haft varken tid eller ork till det. Ja, det var väl det...

Sant!

 

Demi Lovato?

 
Hon är väl inte min idol. Men som ni säkert förstått har jag dille på alla Disney Stjärnor. Nej, men jag tycker bara hon är allmänt stark och braig. Men som sagt. Hannah Montana är fortfarande bäst i världen.

Sak jag älskar C:

Visste ni att jag älskar såhär lite halv taskiga msp/random bloggar. Med headers gjorda i dom där internet redigerings programmen. Nej, men det känns VERKLIGEN som mig typ 09 :P Ni kan ju alltid kika in HÄÄR! så kan ni se hur jag var då...(älskar att jag nästan har en snyggar header där...) Nej men tillbaka till ämnet. Som sagt. Dom är fel stavade, fula och bara helt, ja mysiga ^^

C:

Idag var jag och Alva hemma hos Ello C: Vi Spelade sims (eller jag och Alva kikade youtube och Ello satt vid sims o.O) Sen var vi i parken och var allmänt "gebitchblicktillallasomgickförbi". och så gick vi i regnet lite och sen så gick vi alla hem :) Sorry att jag inte har bloggat men nu är det så det blev eftersom jag inte orka. Nästa torsdag åker jag på Scoutläger BTW. Känns så snart typ O.o
Sorry om det blev en lite tråkig bild. Men min vackra pappa har raderat massa penslar på min dator -.-''

Dille på Hannah Montana

Som ni säkert vet så är jag väldigt "Forever love Hannah Montana" Och ja, jag älska alla hennes låtar <3

Telefon säljare from the Hell?

Min mamma har alltid vart så att hon går på när en Telefon säljare i små stånd i Skärholmen säger "Gratis mobil JÄÄÄÄÄTTE FIN" Idag gick hon på det igen. Så nu har jag nytt abenomang och en HTC explorer... Inte något att hänga i julgran där direkt. HTC'n är lika liten som en spiro typ (Och den är JÄTTE liten). Jag tänkte iallafall bara flika in och säga HEJ! Så HEJ!

1D?

Just nu sitter jag och tittar på i Carly. Nyss var det ju det där One Direction specialen. Kanske satt och hånade dom med gay skämt hela tiden... Idag ska jag iallafall till Skärholmen. Ska typ köpa Jeans och ett fotoalbum. Sen ska jag och Alva typ till toys'r'us, eftersom vi prata om fjortis 5 åringar igår. Och då blev vi så sugna på att åka dit så... Jag vi ska typ göra det
 
Hest bild :)

Dagens Sanning ;O


Hannah Montana 1

 
Det här är ABSOLUT inte min favorit låt med Hannah/Miley. Men alla Hannah låtar är allmänt härliga. Så jag kände mig tvungen att lägga ut den ^^

Dagens sanning

Hej! Jag ska börja med "Dagens Teenager post" eftersom dom helt enkelt är helt härliga!
 

Rix fm.

 
Eftersom jag är lite jätte obsessed med RIX FM. Och att den här går 24/7 där. Så jag har hört den här så många gånger att jag behöver älska den. Nej men jag tycker helt enkelt den är så fin <3
 

Kick back... Vadå?

H
ejjsan fick någon fråga igår om jag gillade "Kick back pack" typ läste någon av deras bloggar eller så m.m.
Svaret är ja jag läser alla deras bloggar. Men jag älskar dom inte (förutan epicfaiil henne älskar jag) Varför älskar jag dom inte frågar ni er själva? Jo det råkar vara så att jag tycker det är inte fel, men ändå inte rätt att bara skriva om cupcakes och glitter hela tiden. Jag tycker ska man skriva om sitt liv får man fan ta och skriva om dåliga saker också. T.ex jag skriver öppet att jag kanske hatar saker. Eller att jag kan sitta och gråta ibland. Det kan alla människor. Så jag tycker att dom borde skriva mer om det. Jag tycker det samma om Foki där också.
 
 

Fairly Odd Parents

Godmorgon alla Nyponblomster :D
 
Idag har jag bara kollat på tv ocg vart en Enhörning. På tv gick det ett skumt program. Det var liksom Fairly Odd Parents fast otecknad... och så var Timmy vuxen? Haha, nej men världens skummaste program typ. Sen så trampade jag på något vasst. Och min stortå visade att det fans väldigt mycket blod i en tå...
 
...

Blogg inspo

Förlåt om mina inlägg hatar varit rentav tråkiga senaste tiden. Men jag sitter bara och kollar på tv 24/7 så jag har inget att direkt skriva om. Nej, men om någon av er kan ge mig lite Blogg inspo skulle jag älska er hela den här veckan!
 
XOXO på er :)

Dagen låt :)

Först brukade jag bara säga "Danstopps låten". Men sen började jag lyssna lite mer noga. Nej, men verkligen årets sommar plåga :)

Regn

Förut ös regnade det JÄTTE mycket. Såklart gick jag ut och sprang lite på gården. Sen var jag lite jätte dyblöt så jag gick och tog ett varmbad :) Nu sitter jag och mår lite illa. Troligtvis eftersom jag åt ganska mycket godis förut...
 

Pappas jobb igen

Idag är jag på pappas jobb igen då. Jag är mest här för att jag ska skriva ut lite bilder och för att jag ska ha nåt att göra. Of course glömde jag mobilen. Så jag känner mig väldigt cool. Nej men jag får väl läsa och spela spela.se B). Nej men ses snart ^^
 
 

Vid min vacker daor

Hej
 
Just nu är jag vid familjens stationära dator och ser ut som en panda :) Varför ser jag ut som en panda? JO mitt smink har smetat ut sig runt ögona :) varför sitter jag vid den fina stationära datorn? Jo det är för att jag organiserar lite bilder jag har här, och lär mig GIMP som jag även också har på den här datorn :)
Men just nu får en bild jag gjort i photoshop ^^
Väldigt fin :)
 

Seriöst?

Jag vet att det är fel att vara elak och att man ska vara som en ängel. Men skit i det. Jag måste bara säga att jag har sett den hemskaste bloggen någonsin.
http://misslisibell.se/ är en blogg om 11 åriga Lisa. Hon lägger upp smink videos på youtube och visar sina kläder m.m. Jag vet att jag kommer få komentarer om att jag inte ska bry mig m.m. Men vet ni vad? Jag bryr mig fucking om henne. Hon är 11 år och sminkar sig som hon vore typ 18. Vet ni vad det värsta är? Hon har en nästa lika stor blogg som t.ex Keela eller Hofh. Förlåt om ni tycker att jag är elak nu. Men jag tycker faktist att det är fel att en fucking 11 åring håller på med sånt här.
 
Sorry om det här inlägg blev lite av ett hatilägg. Men jag behövde skriva av mig lite :)

Spela drawsomething med mig?

Nu råkar det vara så att jag hara dödstråkigt. Så om någon vill spela Draw something med mig skulle jag bli VÄLDIGT glad :)
Jag heter tuffy01 så det är bara att fråga på.
tuffy01 som sagt :)

Fin låt

Super bra låt. En i min klass visa mig den. CRED till den här låten.

Nagel fina ^^

Hejjsan alla fina människor ^^
 
Idag planerar jag att måla naglarna och KANSKE tvätta håret!! nej, men jag ska iallafall måla naglarna snart. Det enda dumma är att jag måste gå ut på balkongen annars tuppar fåglarna av... Vet inte vad jag ska göra med naglarna. Men det blir säkert rackarns snygfgt ändå. Nu listade jag ut att hon den där tjejen var make har dött i GCB, är med i Once upon a time. Jag kollar inte på det, bara GCB. Sen i eftermiddag ska jag och pappo till  fina Ikea och köpa lite hyllor och äta ikea lunch om nom nom nomn nom ^^
 

Aluren

Alva kände sig lite kreativ idag, så hon gjorde en fin bild i photoshop. Då är jag världens bästa vän att jag lägger ut den på bloggen. Just nu sitter hon och försöker spela Minecraft. Det går väl sådär... Neej, men vi har mest spelat sims och dansat lite till One direction. Och, ja jag hatar fortfarande  1D. Vi gjorde bara eftersom vi kände oss lite 8 år...
 
Haha alva hälsar att vi såg en läbbig skylt idag och att tess lägger upp den bilden om ett tag

Hema hos Aluren

Just nu sitter jag hemma hos Aluren och är allmänt cool. Det blev inget springa för oss. Men vi hjulade typ 3 gånger! Nej men vi är lite jätte lata. Jag tänkte bara kika in och säga hej så ja...
ha en fortsatt trevlig dag :]

Springa

Snart ska jag och finaste Aluren ut oc springa igen. Eller vi kommer nog gå/jogga mest. Sen vill jag se den nya madagaskar filmen eftersom jag är så cool. Men Alur har inte svarat på det en ;( Snart ska klä på mig också. Men jag ska kola lite mer på 7-heaven.
XOXO på er :)
Fin

RSS 2.0